Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd.

  • China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken WEIWO
Aantal werknemers 100~150
Jaarlijkse omzet 8,000,000.00-12,000,000.00
Opgericht Jaar 2010
Export pct 60% - 70%

Inleiding

Ons bedrijf was opstelling in een mooie stad Ningbo, die aan de zeehaven en de luchthaven van Ningbo gesloten is. Weiwo is een gespecialiseerd bedrijf dat met het veroorzaken van autovervangstukken bezig geweest is, elektromechanische ontwerpen en productie & machinesvervangstukken, hydraulische motor en hydraulische kleppen met verschillende reeks, landbouw het snoeien scharen en verwante landbouwproducten.

 

Wij hebben een sterk R&D-team met hoogtepunt van creatieve geest en ontwikkelen vele nieuwe producten elk jaar en vele uitvinding en gebruiksmodeloctrooien verkregen.

 

De producten omvatten mechanische schacht en reserveonderdelen, dieselmotordelen, verzegelend element, agricuturehulpmiddelen en materiaal, hydraulische motoren en kleppen, delen van de poedermetallurgie, du bushing en lager, schokbrekerdelen, het stempelen delen, plastic en rubberdelen, daarnaast ontwerpen wij en vervaardigen automatische machine zoals schokzuiger het verbinden machine en groefsnijmachine.

 

Als professionele onderneming van productie en handel, dringen wij bij het nastreven van betere kwaliteit aan en. Wij controleren strikt de kwaliteit van grondstof aan gebeëindigde delen. Wij hebben een geïntegreerd productiesysteem uitgevoerd dat op kwaliteitsnadruk gebaseerd is. Wij verwijzen naar de strenge vier aspecten (de materiële het invoeren control→ productielijn control→ QC controle van de afdelings control→ logistische afdeling) en het systeem voor kwaliteitscontrole om alle producten ervoor te zorgen is intact en perfect vóór levering.

 

Als verkoper, worden onze producten uitgevoerd naar de gehele wereld en vele jaren nationaal verkocht. Meer dan worden de halve delen uitgevoerd naar de V.S., Duitsland, Frankrijk, Canada, Brazilië, India, Maleisië enz., hebben opstellings goede verhoudingen met de klanten van huis en in het buitenland. Wij hebben een intelligent op de markt brengend team die nieuwe markten onderzoeken, potentiële klanten ontwikkelen, problemen goed oplossen en klanten met orden dienen. Wij zijn er stellig van overtuigd dat wij een concurrerende en vriendschappelijke samenwerker zijn en ons doel voor wederzijds voordeel en samenwerking op lange termijn is. Al personeel in ons bedrijf zal over de hele wereld klanten van om altijd welkom heten te bezoeken en te onderhandelen.

Geschiedenis

De jaren van ontwikkeling, WeiWo heeft tot meer waarde voor klanten geleid. Wij zullen blijven vorderen om relaties op lange termijn met meer klanten te vestigen.

 

China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

WeiWo heeft een streng pre-sale, verkoop en naverkoop de dienstsysteem.

 

Pre-sale de dienst: Ons technisch personeel zal technische selectie samen met de klant leiden om de perfecte selectie en de eigenschappen te verzekeren.

 

De verkoopdienst: veroorzaak strikt delen volgens bevestigde tekeningen van beide kanten in het vroege stadium, deel en los de relevante technische problemen tijdens deze periode mee op en blijf met elkaar in contact.

 

De naverkoopdienst: geschikt communiceer met de klant over het gebruik van de delen, en beloof om het materiaal binnen één jaar te vervangen als er om het even welk probleem met de klant is. Als er om het even welk probleem is, zullen wij het technische probleem samen met de klant oplossen.

 

China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Ons beheer is samengesteld met de beroeps en de jongeren die verantwoordelijk voor verkoop, technologie, ontwerp en ontwikkeling, productie en opslag zijn, volledig van verantwoordelijkheid, hoog rendement en enthousiasme. Dag aan dag boekend vooruitgang en wij zullen beter en beter in de toekomst doen.

 

China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0 China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

China Ningbo WeiWo Electromechanical Tech Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2
Laat een bericht achter